Uitbreiding CEIA Service Team

Lelystad, 9 augustus 2013

Vanaf augustus 2013 werkt Jos Strijkstra als Service Engineer CEIA bij Heat and Control B.V. in Lelystad.  Jos heeft een brede ervaring als service technicus in mechatronica.

Jos zal zich als Service Engineer CEIA gaan bezighouden met trainingen, demonstraties, installaties en validaties van CEIA metaaldetectiesystemen in de Benelux. Hij heeft in het verleden ook met geavanceerde apparatuur gewerkt, waardoor hij het huidige team direct kan ondersteunen met het verder uitbreiden van de multi-spectrumtechniek in de voedingsmiddelenindustrie.

Heat and Control B.V. heeft wereldwijd ruim 1100 medewerkers en 8 productielocaties. Heat and Control B.V. is verantwoordelijk voor de verkoop en service van industriële proces- en distributie concepten voor de voedingsmiddelenindustrie in Noord- en Oost-Europa. Daarnaast is Heat and Control B.V. als officiële distributeur van CEIA verantwoordelijk voor de verkoop, ondersteuning en service van CEIA metaaldetectiesystemen in de Benelux. Wij beschikken over ruime test- en demofaciliteiten voor metaaldetectie. Voor meer informatie www.metaal-detector.com