Patisserie overtuigd van multi-spectrumtechniek
Vlaanderen, Patisserie overtuigd van Multi-spectrumtechniek. “Voor de controle van grote volumes vers(vochtig) bladerdeeg kregen wij verscherpte eisen van de groothandel, we moesten in alle gevallen onder de 4.0 mm kunnen detecteren. Omdat op dezelfde productielijn ook ander banket producten worden geproduceerd met variërende eigenschappen heeft Heat and Control een demostratie in onze bakkerij georganiseerd. Tijdens de test heeft de CEIA MS21 bewezen een unieke oplossing te kunnen bieden die zelfs bij wafels met metalen sluitclip metaaldeeltjes kon detecteren binnen onze norm. Hierbij gaan 8 verpakkingen met metaldensluitclips in een doos door de 275 mm hoge detectoropening, toch kunnen wij metaaldeeltjes groter of gelijk aan 2.5mm (RVS316), Non-Ferrous 3.5 mm en Ferrous 3.0 mm detecteren.
Stabiliteit, nauwkeurigheid en bedieningsgemak heeft ons doen besluiten te kiezen voor de CEIA MS21.”
…..
Comments are closed.