Macropak2012, beursnieuws van dag tot dag

Utrecht 2 oktober, veel belangstelling tijdens de eerste dag van de Macropak voor de nieuwe compacte vrije val metaaldetector met ultra hoge gevoeligheid. Dankzij combinatie van de laatste techniek is dit systeem in staat om zowel de kleinste metaaldeeltjes te detecteren als uit te stoten.

Utrecht 3 oktober, Primeur op het gebied van registratie voor metaaldetectors wordt gepresenteerd. Met de CEIA IXC kunt u zelf met uw Ipad draadloos de CEIA metaaldetector benaderen via een webbrowser.
Dankzij een draadloze router kunt u nu de CEIA uitlezen met computer, Ipad, Iphone, server en toch hewoon verplaatsen.

Utrecht 4 oktober, veelvuldige tests van bezoekers met gemetalisseerde folie verpakkingen bevestigen het verschil van CEIA’s multi-spectrumtechniek ten opzichte van de reguliere systemen.

Utrecht 5 oktober 2012, na 4 succesvolle dagen Macropak met aanvragen vanuit zowel de CEIA stand als de Heat and Control stand kijken we uit naar het opvolgen van uw aanvragen. Wij willen u in iedergeval bedanken voor het bezoeken van onze stands. Wanneer u onze stands gemist heeft nodigen wij u van harte uit in onze CEIA demoruimte in Lelystad.